Facaderenovering

Facaderenovering står højt på listen hos mange boligejere. Facaden er din boligs ansigt udadtil og ikke nok med, at en facaderenovering forskønner din boligs udseende, så tilfører den også din bolig både værdi og god beskyttelse.

Prisberegner på facaderenovering

Ved en facaderenovering har du mulighed for at ændre udseendet på dit hus markant. Har du et gammelt murstenshus, hvor både fuger og mursten har set bedre dage, kan det betale sig at skifte til en pudset facade. 

 

De forskellige former for facaderenovering der findes, er

Our Core Values

Ipsum ornare eu nibh sagittis nunc quisque viverra fringilla egestas dictumst nisl, vestibulum diam nisi suscipit eros, consectetur sapien nullam mi facilisis magna sem

Flexible Schedule

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Affordable Package

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Special Offer

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Facaderenovering

Din murer kan vejlede dig i forhold til det bedste valg for din facade. Vær opmærksom på, at du aldrig vil kunne få en helt endelig pris, uden en besigtigelse af din facade. Her tjekker murerfirmaet for eventuelle skader, som for eksempel sætningsskader, fugtskader og mindre skader som revner i murværket.

Enhver form for facaderenovering styrker og beskytter din facade. Det betyder at din boligs facade er så god som ny i mange år frem. Det er naturligvis vigtigt at du løbende vedligeholder facaden efterfølgende. Det kan dit murerfirma vejlede dig om.

Prisberegner & Tilbud

Du kan helt uforpligtende benytte prisberegneren og dermed få et økonomisk overblik dit renoveringsprojekt. Det giver dig et godt udgangspunkt for en et personligt og lige så uforpligtende møde med murerfirmaet om dine ønsker og muligheder. 

 

Husk at det betaler sig bedst, at notere den form for renovering du helst vil have. For det er meget lettere at ændre og tilrette, så det i sidste ende passer til både din facade og din økonomi. Det er langt den letteste og bedste fremgangsmåde, både for dig og din murer.

Professional and Expert Roofing Contractor

Tortor, fames vitae penatibus sed et pharetra mi, mattis est donec amet ac egestas urna, nascetur sem arcu libero, in lacinia amet eget sem neque amet elit venenatis etiam eget eget phasellus quam aliquet sed gravida non varius sit faucibus dictumst quis et arcu dapibus non consequat, venenatis, scelerisque duis purus etiam amet bibendum adipiscing at odio penatibus quis volutpat dis quis egestas lectus.

DANSK

MURER