Facaderenovering

Facaderenovering står højt på listen hos mange boligejere. Facaden er din boligs ansigt udadtil og ikke nok med, at en facaderenovering forskønner din boligs udseende, så tilfører den også din bolig både værdi og god beskyttelse.

Prisberegner på facaderenovering

Ved en facaderenovering har du mulighed for at ændre udseendet på dit hus markant. Har du et gammelt murstenshus, hvor både fuger og mursten har set bedre dage, kan det betale sig at skifte til en pudset facade. 

 

De forskellige former for facaderenovering der findes, er

VÆRDIER

Vi overholder alle overenskomster ifht. vores medarbejdere. Dette gør, at de alle møder på arbejde dagligt med en høj motivation til at yde den bedste kvalitet af murerarbejde for dig som kunde i vores murerfirma. Vi dækker hele Sjælland, ingen murer opgave er for stor eller for lille til os.

Tidsfrister

Vi sørger altid for at overholde alle tidsfrister og forstyrre dig mindst muligt, mens vi hjælper dig med, at få lavet din facaderenovering.

Konkurrence dygtig

Du får altid det bedste uforpligtende tilbud, når du henvender dig til os for, at få hjælp til din facaderenovering på hele Sjælland.

24 timer

Vi udregner et helt unikt og specifikt tilbud på din facaderenovering inden for blot 24 timer fra du har henvendt dig til os vedr. din opgave.

Facaderenovering

Din murer kan vejlede dig i forhold til det bedste valg for din facade. Vær opmærksom på, at du aldrig vil kunne få en helt endelig pris, uden en besigtigelse af din facade. Her tjekker murerfirmaet for eventuelle skader, som for eksempel sætningsskader, fugtskader og mindre skader som revner i murværket.

Enhver form for facaderenovering styrker og beskytter din facade. Det betyder at din boligs facade er så god som ny i mange år frem. Det er naturligvis vigtigt at du løbende vedligeholder facaden efterfølgende. Det kan dit murerfirma vejlede dig om.

Prisberegner & Tilbud

Du kan helt uforpligtende benytte prisberegneren og dermed få et økonomisk overblik dit renoveringsprojekt. Det giver dig et godt udgangspunkt for en et personligt og lige så uforpligtende møde med murerfirmaet om dine ønsker og muligheder. 

 

Husk at det betaler sig bedst, at notere den form for renovering du helst vil have. For det er meget lettere at ændre og tilrette, så det i sidste ende passer til både din facade og din økonomi. Det er langt den letteste og bedste fremgangsmåde, både for dig og din murer.

Professional and Expert Roofing Contractor

Tortor, fames vitae penatibus sed et pharetra mi, mattis est donec amet ac egestas urna, nascetur sem arcu libero, in lacinia amet eget sem neque amet elit venenatis etiam eget eget phasellus quam aliquet sed gravida non varius sit faucibus dictumst quis et arcu dapibus non consequat, venenatis, scelerisque duis purus etiam amet bibendum adipiscing at odio penatibus quis volutpat dis quis egestas lectus.

DANSK

MURER