Nyt badeværelse

Er der altid kø til badeværelset hjemme hos dig, så er det nok ved at være tid til en grundig overvejelse om etablering af endnu et badeværelse.

Professional and Expert Roofing Contractor

Akkurat som ved renovering af badeværelset, er der tale om et stort projekt, der involverer mange forskellige håndværkere og en hel del standarder og love, som skal overholdes. Forskellen på en renovering og en etablering af badeværelse er, at du står med et helt blankt kanvas. Det vil sige, at du faktisk kan få det, lige som du vil have det.

VÆRDIER

Vi overholder alle overenskomster ifht. vores medarbejdere. Dette gør, at de alle møder på arbejde dagligt med en høj motivation til at yde den bedste kvalitet af murerarbejde for dig som kunde i vores murerfirma. Vi dækker hele Sjælland, ingen murer opgave er for stor eller for lille til os.

Tidsfrister

Vi sørger altid for at overholde alle tidsfrister og forstyrre dig mindst muligt, mens vi hjælper dig at få lavet dit nye badeværelse i højeste kvalitet muligt.

Konkurrence dygtig

Vores priser er yderst konkurrence dygtige og du vil altid få det bedste uforpligtende tilbud, når du henvender dig til os for, at få hjælp til det nye badeværelse.

24 timer

I de fleste tilfælde, har vi allerede udregnet et helt unikt og specifikt tilbud på dit nye badeværelse inden for blot 24 timer fra du har henvendt dig til os vedr. din opgave.

Nyt Badeværelse Budget

Du skal naturligvis være klar over, at jo mere du vil have, des mere stiger dit budget. For det første er der tale om et rum, hvor der både skal etableres vand og el. Derfor er det sund fornuft at placere det ved siden af køkken eller bryggers, hvis ellers det er muligt. Det betyder nemlig, at der ikke skal trækkes rør så langt. Det er som udgangspunkt den billigste og hurtigste løsning.

Nyt Badeværelse Pris

Du skal også vide, at når det drejer sig om et badeværelse, er anlægsarbejderne langt den dyreste post i projektet. Derfor har et lille badeværelse på få m2, en højere pris pr m2, end et større badeværelse på flere m2. Det betyder, at de sidste m2, der giver god plads og lidt mere luksus i dit nye badeværelse, ikke er så dyre, som de første m2.

Nyt Badeværelse Plads

Er du allerede i pladsnød, kan det være nødvendigt at etablere et nyt badeværelse som en tilbygning. Læs afsnittet om tilbygning, for her byder det på ekstra muligheder for dig, såvel som nogle få, ekstra ting, du skal være specielt opmærksom på.

Professional and Expert Roofing Contractor

Tortor, fames vitae penatibus sed et pharetra mi, mattis est donec amet ac egestas urna, nascetur sem arcu libero, in lacinia amet eget sem neque amet elit venenatis etiam eget eget phasellus quam aliquet sed gravida non varius sit faucibus dictumst quis et arcu dapibus non consequat, venenatis, scelerisque duis purus etiam amet bibendum adipiscing at odio penatibus quis volutpat dis quis egestas lectus.

DANSK

MURER