Nyt badeværelse

Er der altid kø til badeværelset hjemme hos dig, så er det nok ved at være tid til en grundig overvejelse om etablering af endnu et badeværelse.

Professional and Expert Roofing Contractor

Akkurat som ved renovering af badeværelset, er der tale om et stort projekt, der involverer mange forskellige håndværkere og en hel del standarder og love, som skal overholdes. Forskellen på en renovering og en etablering af badeværelse er, at du står med et helt blankt kanvas. Det vil sige, at du faktisk kan få det, lige som du vil have det.

Our Core Values

Ipsum ornare eu nibh sagittis nunc quisque viverra fringilla egestas dictumst nisl, vestibulum diam nisi suscipit eros, consectetur sapien nullam mi facilisis magna sem

Flexible Schedule

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Affordable Package

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Special Offer

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Nyt Badeværelse Budget

Du skal naturligvis være klar over, at jo mere du vil have, des mere stiger dit budget. For det første er der tale om et rum, hvor der både skal etableres vand og el. Derfor er det sund fornuft at placere det ved siden af køkken eller bryggers, hvis ellers det er muligt. Det betyder nemlig, at der ikke skal trækkes rør så langt. Det er som udgangspunkt den billigste og hurtigste løsning.

Nyt Badeværelse Pris

Du skal også vide, at når det drejer sig om et badeværelse, er anlægsarbejderne langt den dyreste post i projektet. Derfor har et lille badeværelse på få m2, en højere pris pr m2, end et større badeværelse på flere m2. Det betyder, at de sidste m2, der giver god plads og lidt mere luksus i dit nye badeværelse, ikke er så dyre, som de første m2.

Nyt Badeværelse Plads

Er du allerede i pladsnød, kan det være nødvendigt at etablere et nyt badeværelse som en tilbygning. Læs afsnittet om tilbygning, for her byder det på ekstra muligheder for dig, såvel som nogle få, ekstra ting, du skal være specielt opmærksom på.

Professional and Expert Roofing Contractor

Tortor, fames vitae penatibus sed et pharetra mi, mattis est donec amet ac egestas urna, nascetur sem arcu libero, in lacinia amet eget sem neque amet elit venenatis etiam eget eget phasellus quam aliquet sed gravida non varius sit faucibus dictumst quis et arcu dapibus non consequat, venenatis, scelerisque duis purus etiam amet bibendum adipiscing at odio penatibus quis volutpat dis quis egestas lectus.

DANSK

MURER