Renovering af badeværelse

Påtænker du en renovering af dit nuværende badeværelse, så er du landet det helt rigtige sted.

Renovering af badeværelse

En badeværelsesrenovering er ikke et helt lille projekt og her der det virkelig vigtigt, at du vælger et murerfirma, der har erfaring på området. For ikke nok med at der er mange standarder, der skal overholdes, så er det også et projekt, der kræver mange forskellige typer håndværkere.

VÆRDIER

Vi overholder alle overenskomster ifht. vores medarbejdere. Dette gør, at de alle møder på arbejde dagligt med en høj motivation til at yde den bedste kvalitet af murerarbejde for dig som kunde i vores murerfirma. Vi dækker hele Sjælland, ingen murer opgave er for stor eller for lille til os.

Tidsfrister

Vi sørger altid for at overholde alle tidsfrister og forstyrre dig mindst muligt, mens vi hjælper dig at få løst din renovering af badeværelset i højeste kvalitet muligt.

Konkurrence dygtig

Vores priser er yderst konkurrence dygtige og du vil altid få det bedste uforpligtende tilbud, når du henvender dig til os for, at få hjælp til renovering af badeværelse.

24 timer

I de fleste tilfælde, har vi allerede udregnet et helt unikt og specifikt tilbud på din badeværelsesrenovering inden for blot 24 timer fra du har henvendt dig til os vedr. din opgave.

Badeværelse Design

Der er flere ting du skal overveje, inden du går i gang med indhente tilbud på din renovering af badeværelse. Du skal blandt andet overveje det layout, som dit badeværelse skal have. Ved en renovering forbliver badeværelsets størrelse uændret. Men hvis dit nuværende layout ikke er optimalt, er det værd at overveje, om det skal ændres.

Badeværelse Interiør

Den kan nemlig både visuelt og funktionelt give dig meget mere plads i dit nyrenoverede badeværelse. Du skal også tage stilling til, om du skal have helt nyt sanitet, – altså håndvaske, toilet og eventuelt badekar. Om du skal have gulvvarme og om du vil have skjult rørføring.

Badeværelse Pris

Alle disse ting har nemlig en indflydelse på den endelige pris for dit byggeprojekt. Tag et tjek med vores prisberegner, på den model, som du allerhest vil have. Stemmer prisen med dine forventninger er det bare perfekt. Ellers er det altid muligt at tage en uforpligtende snak med din murer om både muligheder og begrænsninger i projektet, sådan at både dine forventninger og det endelige resultat stemmer overens med dit budget.

Prisberegner på renovering af badeværelse

Tortor, fames vitae penatibus sed et pharetra mi, mattis est donec amet ac egestas urna, nascetur sem arcu libero, in lacinia amet eget sem neque amet elit venenatis etiam eget eget phasellus quam aliquet sed gravida non varius sit faucibus dictumst quis et arcu dapibus non consequat, venenatis, scelerisque duis purus etiam amet bibendum adipiscing at odio penatibus quis volutpat dis quis egestas lectus.

DANSK

MURER