Tilbygning

Er din familie vokset eller har du brug for en tilbygning, der kan rumme din virksomhed. Der kan være mange årsager til, at vi har brug for flere kvadratmeter end boligen for nuværende har.

Beregn pris på tilbygning

Uanset årsagen, kan det godt betale sig at tage et fornuftigt kig på mulighederne, når du nu alligevel står og mangler et værelse eller to. For et ekstra værelse, et walk in closet eller måske en vinterstue er betydelig billigere at få bygget, når du nu har bestemt dig for en tilbygning. 

 

Du skal naturligvis tænke på den umiddelbare værdi for dig og familien med ind i dine overvejelser, men også tænke på den langsigtede værdi for din bolig. Selv om du ikke påtænker en flytning, så er der ingen der kan spå om fremtiden. Det kan være der venter et spændende job i en anden landsdel eller noget helt andet, der gør, at en flytning kan blive nødvendig. 

 

Husk, at du også ved en tilbygning skal være opmærksom på matriklens bebyggelsesprocent og både lokalplanen og eventuelle servitutter på din matrikel. Alt sammen noget, som dit murerfirma kan hjælpe dig med at få et overblik over.

VÆRDIER

Vi overholder alle overenskomster ifht. vores medarbejdere. Dette gør, at de alle møder på arbejde dagligt med en høj motivation til at yde den bedste kvalitet af murerarbejde for dig som kunde i vores murerfirma. Vi dækker hele Sjælland, ingen murer opgave er for stor eller for lille til os.

Tidsfrister

Vi sørger altid for at overholde alle tidsfrister og forstyrre dig mindst muligt, mens vi hjælper dig med, at få lavet din tilbygning på ejendommen.

Konkurrence dygtig

Du får altid det bedste uforpligtende tilbud, når du henvender dig til os for, at få hjælp til din tilbygning på hele Sjælland.

24 timer

Typisk udregnes et helt unikt og specifikt tilbud på din tilbygning inden for blot 24 timer fra du har henvendt dig til os vedr. din opgave.

Tilbygning Prisberegner

Så kan det være rart at vide, at det lækre walk in closet eller rummelige gæstetoilet, som du fik etableret sammen med din tilbygning, nu giver god og ekstra værdi på bundlinjen.

Benyt vores prisberegner, så du hurtigt kan få et overblik over økonomien i lige netop dit byggeprojekt.

DANSK

MURER