Tilbygning

Er din familie vokset eller har du brug for en tilbygning, der kan rumme din virksomhed. Der kan være mange årsager til, at vi har brug for flere kvadratmeter end boligen for nuværende har.

Beregn pris på tilbygning

Uanset årsagen, kan det godt betale sig at tage et fornuftigt kig på mulighederne, når du nu alligevel står og mangler et værelse eller to. For et ekstra værelse, et walk in closet eller måske en vinterstue er betydelig billigere at få bygget, når du nu har bestemt dig for en tilbygning. 

 

Du skal naturligvis tænke på den umiddelbare værdi for dig og familien med ind i dine overvejelser, men også tænke på den langsigtede værdi for din bolig. Selv om du ikke påtænker en flytning, så er der ingen der kan spå om fremtiden. Det kan være der venter et spændende job i en anden landsdel eller noget helt andet, der gør, at en flytning kan blive nødvendig. 

 

Husk, at du også ved en tilbygning skal være opmærksom på matriklens bebyggelsesprocent og både lokalplanen og eventuelle servitutter på din matrikel. Alt sammen noget, som dit murerfirma kan hjælpe dig med at få et overblik over.

Our Core Values

Ipsum ornare eu nibh sagittis nunc quisque viverra fringilla egestas dictumst nisl, vestibulum diam nisi suscipit eros, consectetur sapien nullam mi facilisis magna sem

Flexible Schedule

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Affordable Package

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Special Offer

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Tilbygning Prisberegner

Så kan det være rart at vide, at det lækre walk in closet eller rummelige gæstetoilet, som du fik etableret sammen med din tilbygning, nu giver god og ekstra værdi på bundlinjen.

Benyt vores prisberegner, så du hurtigt kan få et overblik over økonomien i lige netop dit byggeprojekt.

DANSK

MURER